About Us

Beste Kodiak Klant,

Welkom op deze website van Gothic en Fantasy. (Kodiak Group VOF) Wij, John en Anita, zijn begonnen op 1 april 1996 als een kleine deel winkel in Schoonoord en direct na de start zijn wij online gegaan. Dit maakt Kodiak Shop dus een van de eerste webwinkels in Nederland. Inmiddels zijn we één van de grootste online shops van de Benelux. Wij hebben naast de winkel in Schoonoord ook een tijd een winkel in Assen gehad. Nu zijn er nog alleen de webwinkels met daarnaast onze Borduur- & Printstudio. Op afspraak kunt u eventueel uw bestelling ophalen en we zorgen dan dat deze voor u klaar ligt.

Naast www.gothicenfantasy.nl hebben wij ook www.kodiak.nl, www.countryenwestern.nl, www.zeepenmeer.nl en www.jonita.nl. U kunt via onze webwinkels uw bestelling plaatsen bij ons of indien e.a. niet duidelijk is via onze e-mail info@kodiak.nl

Steeds weer komen er nieuwe artikelen online, welke wij samen met onze leveranciers speciaal voor u geselecteerd hebben. Wij voeren in deze shop o.a. de producten van Lisa Parker, Anne Stokes, Something Different, Nemesis en nog vele andere merken.

Met vriendelijk groeten,

John en Anita, Kodiak Group VOF